Led Svetila

Vsaka svetilka ima koristi od dobro izbrani, žarnice; in izboljšave v zadnjih nekaj letih so postali LED svetila zelo dobra izbira, res. LED svetila ponujajo tako praktične in estetske prednosti žarnice in fluorescentne luči. So energetsko učinkovite, dolgo življenjsko dobo in daje jasne, dosledne svetlobo. Današnje A19 tipa LED žarnice so večsmerni. To pomeni, da ni več treba živeti z temno nad ravnino samega LED. Posebna tehnika je dala te žarnice prav tako svetle in učinkovito kot tradicionalne žarnice.

Te fotografije so bile posnete v naši Carson Mesto NV osvetlitev razstavnega prostora. Pred kratkim smo dodali obsežno paleto obeski, nečimrnosti svetlobnih trakov, lestenci, stropne napeljave in stenske sconces skupaj z ogledali in drugih predmetov notranjo opremo. Obiščite nas lokalno ali na spletu.

LED RAZSVETLJAVA

Varios svetila Wil namestili LED svetila
LED žarnice uporabiti del energije drugih luči, polovica kompaktnih fluorescentnih (CFL) in manj kot četrtino tega z žarnicami. Imajo dolgo življenjsko dobo, večkrat življenje CFL, in desetkrat ali več v življenjski dobi žarnice. Skupaj, to več kot nadomestilo za začetno višjo ceno LED svetila ter dodamo do dolgoročnih prihrankov. Poleg tega je LED žarnice ne vsebujejo strupene snovi, ki zahtevajo posebno odstranjevanje CFL; in se obrnejo na takoj, brez ogrevanja časa. So prav tako ustvarjajo manj toplote kot pa žarnice. Transformator v bazi ne segreje, saj preoblikujejo 120V na 12V moči, čeprav še zdaleč ni tako vroče kot mehurji kozarec za žarnice. Pri rokovanju z vročo LED žarnico, jo primite s plastično lečo, bo to le toplo.).

LED svetila pridejo tako v standardni A19 srednje osnovno in ulične svetilke bazo. pridejo najbolj prav bodisi v toplo beli barvi (podobno toplo, udobno tonu kot žarnica) ali dnevne svetlobe v beli barvi (podobno kot hladno belo fluorescentno). Izbirate lahko med toplo belo in podnevi premišljeno. Obarvanega stekla Svetilke lahko ogledate zelo razlikuje glede na katere se uporablja. Topla bela poudarja rdeče in rumena, svetlobe, zelenja in blues. Tudi navadne bele steklene napeljave videti opazno drugačen s toplo belo ali podnevi. nameščen bele LED žarnice.

https://razsvetljava.si