Rabljena vozila

Rabljeni avtomobili

Dandanes so novi avtomobili kar precej dragi. Če na primer kupimo novo serijo BMW vozila z vso opremo – na primer serijo 7, bomo odšteli skoraj šest mestno številko, kar je približno enak znesek kot vrednost nepremičnine.

Rabljena vozila pa so druga zgodba. Po nekaj letih uporabe avtomobila, pa se cena bistveno zmanjša. Če kupimo 8 let staro vozilo, bomo zanj plačali le še približno deset odstotkov cene novega vozila. Prav zato je tako mamljiv nakup rabljenega avtomobila oziroma. Rabljena vozila se večinoma nahajajo na spletni strani avto.net ali pa na malih oglasih Bolhe.

odkup Vozil

Kljub temu moramo biti pri nakupu rabljenega vozila zelo previdni, saj vsi prodajalci ne prodajajo etično. Seveda so vsem znane zgodbe vrtenja kilometrov, slabih delov pri menjavi in ponarejenih servisnih knjig. To na žalost niso le zgodbe, pač pa zelo pogost primer. Ne bodite ena teh zgodb!

Potrebno je najti zaupanja vredno avto hišo ali prodajalca rabljenih vozil. Možnosti je zelo veliko, če obiščemo avto.net bomo našli na stotine različnih prodajalcev, težko pa je nekomu kar tako zaupati. Veliko prodajalcev avtomobilov namreč preži na nevedne kupce, ki jim slepo zaupajo, rezultat pa so razne slabe izkušnje in precej lažja denarnica. Upamo, da se kaj podobnega še ni in se ne bo zgodilo tudi vam – bodite previdni!

Avto centri so velikokrat zelo dragi, saj so morali investirati v drago infrastrukturo, drago pa morajo plačevati tudi svoje prodajalce, zato so cene lahko tudi dvojne. Tudi vi preko spletnih iskalnikov iščete “rabljeni avtomobili” pa ne najdete pravega?

Potem obiščite naš odkup rabljenih vozil z gotovinskim odkupom in možnostjo menjave. Pri nas so rabljeni avtomobili izključno slovenskega porekla z realnimi kilometri.

Pridite in se sami prepričajte. Svetujemo vam, da obiščete tudi našo uradno spletno stran in se pozanimate o naši ponudbi rabljenih vozil in gotovinskem odkupu.

Želimo vam veliko uspehov in srečno vožnjo!